ca Notícies - Hospital General de Granollers Notícies Fri, 03 Apr 2020 16:02:33 +0200 Fri, 03 Apr 2020 16:02:33 +0200 Houdini 2 (http://houdini.antaviana.cat/) http://www.fphag.cat L’Hotel B&B acollirà pacients de l’Hospital General de Granollers Granollers, 27 de març de 2020.- En el marc de les mesures per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, l’Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès és l’hotel designat pel Servei Català de la Salut per habilitar-lo com a ús sanitari per l’Hospital General de Granollers. El dispositiu funcionarà com un equipament sanitari addicional als espais que té disponibles l’Hospital General de Granollers i dependrà directament del centre sanitari.

Disposarà de 80 habitacions individuals per a pacients amb perfil d’hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.

L’hotel estarà a punt per funcionar durant la setmana vinent.

]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:00:47 +0200 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/235/lhotel-bb-acollira-pacients-de-lhospital-general-de-granollers http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/235
Telèfons de contacte de l'Hospital
 • Centraleta: 93 842 50 00
   
 • Consultes Externes: 93 842 50 12
   
 • Atenció a les famílies: 634 278 249 (de 9.00 a 19.00 h)
 • ]]>
  Mon, 30 Mar 2020 10:56:33 +0200 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/234/telefons-de-contacte-de-lhospital http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/234
  Mesures excepcionals que afecten a pacients, familiars i/o acompanyants de l’Hospital General de Granollers D’acord amb les mesures decretades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya davant la situació en la que ens trobem per la COVID-19, l’Hospital General de Granollers ha activat les següents mesures excepcionals, que afecten els pacients, els seus familiars i/o acompanyants:

  Accessos a l’Hospital i el Centre Geriàtric:

  A partir del dimarts 31 de març, només es podrá accedir a l’Hospital i al Centre Geriàtric des de l’entrada d’Atenció Ambulatòria que estarà oberta de 6.30 hores a 22 hores.Les condicions d’accés i sortida seran les següents:

  • Pacients que tinguin una visita, tractament ambulatori o medicació d’ús hospitalari de dispensació ambulatòria (MDHA). Només podrán accedir-hi les persones que tinguin programada una d’aquestes visites. El personal de control d’accés verificarà que així sigui. Només els pacients amb mobilitat reduïda, alteració cognitiva o menors de 18 anys, podran entrar acompanyats amb una persona de suport. La resta haurà d’accedir-hi sola.

  • Pacients amb intervenció quirúrgica programada: Els pacients que hagin de ser operats vindran acompanyats per un familiar o acompanyant, que s’esperarà a l’entrada d’Atenció Ambulatòria durant el temps que duri la intervenció. Quan i l’operació finalitzi serà acompanyat a l’entrada del Bloc Quirúrgic per poder parlar amb el metge.

  • Pacients hospitalitzats:

   • Queden totalment restringides les visites als pacients hospitalitzats.
   • Únicament es permetrà entrar a un acompanyant en el cas de persones dependents o amb alteració cognitiva, prioritzant que sigui sempre la mateixa persona.
   • En pacients greus en una situació de final de vida, exceptuant els ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI), es permetrà que un membre de la família pugui accedir a veure el pacient.

  En aquest cas les famílies seran avisades des de l'Hospital.

  • Pacients donats d’alta:

   • Els pacients que no requereixen suport d’un familiar/acompanyant seran donats d’alta i sortiran per la porta d’Atenció Ambulatòria.
   • Els pacients que requereixen suport, s’avisarà a la família que el recollirà a l’entrada d’Atenció Ambulatòria.
   • Els pacients que requereixen transport sanitari seran recollits a l’habitació pels professionals de les ambulàncies.

  Accés al Servei d’Urgències:

  • Els pacients que acudeixin al Servei d’Urgències podran estar acompanyats únicament d’un sol familiar en els següents casos: menors de 18 anys, mobilitat reduïda o alteració cognitiva.
  • Per a la resta de pacients, en cas imprescindible, només un acompanyant podrà quedar-se a la sala d’espera mentre duri la visita.
  • El Servei d’Urgències Centre romandrà tancat fins a nou avís.

  En tots els casos anteriors, les mesures preventives de seguretat seran:

  • Mascareta, proporcionada pel personal de control d’accés.
  • Neteja de mans amb solucions hidroalcohòliques en entrar i en sortir.
  • En cada cas, els professionals de la unitat corresponent informaran als acompanyants de les mesures de protecció addicionals que siguin necessàries.

  Si la persona que ha d’acompanyar un pacient es troba malament, si us plau, no vingui a l’Hospital.  

  Atenció MaternoInfantil:

  Des del 26 de març, tota l’activitat del Servei Maternoinfantil és atesa a Mútua Granollers, situada a la plaça de Pau Casals, s/n de Granollers.

  Per tant, totes les urgències de Pediatria i d’Obstetrícia i Ginecologia, així com també l’atenció al part, es faran a aquest edifici.

  ]]>
  Tue, 31 Mar 2020 14:08:03 +0200 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/233/mesures-excepcionals-que-afecten-a-pacients-familiars-io-acompanyants-de-lhospital-general-de-granollers http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/233
  Campanya solidària de donacions COVID-19 Hem posat en marxa una campanya solidària de donacions per fer front a la COVID-19. Per elaborar el certificat de donació, envia un correu electrònic a ssubirachs@fphag.org indicant el teu nom i cognoms o nom de l'empresa, el NIF, i l'adreça de correu postal.

  Com pots col·laborar?

  Fent davantals i manguitos de plàstic

  TUTORIALS per fer davantals i manguitos (PDF)

  Podeu portar aquest material elaborat al bus que hi ha estacionat a l'Hospital.

  Envia material

  Quin material necessitem? Material sanitari: mascaretes (també FFP2 i FFP3), bates d’un sol ús de màniga llarga i tancades, bates impermeables de màniga llarga, guants, hidrogel o solucions hidroalcohòliques, respiradors.
  També necessitem màscares de busseig de Decathlon per usar-les com a respiradors per a casos lleus (actualització: campanya de recollida de màscares de busseig tancada).

  On podeu portar el material? 

  Nou punt de recollida! Autobus cedit per l'empresa KH Lloreda (KH7). Està davant de l'Hospital de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i dissabtes davant de L'Esclat Supermercat de Granollers de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores (carrer de Roma, 3 - cantonada carrer de Lluís Companys- al costat de la Ronda Sud).

  Teniu disponibles 3 telèfons informatius, operatius de dilluns a divendres de 9 a 15 hores:

  • 665 31 40 93

  • 634 27 83 79 

  • 675 69 49 37

  També podeu enviar un correu electrònic a donacions@fphag.org.

  Fer un donatiu:

  Pots fer una donació per comprar material, medicació i actius necessaris: cal tramitar-la al compte corrent de Banc de Sabadell: IBAN ES40-0081-5197-59-0001009610 o be utilitzar la nostra plataforma de pagament a través del següent enllaçIndicant com a concepte COVID 19.

  També hem posat en marxa una campanya a migranodearena.org, la podeu consultar en aquest enllaç.

  Moltes gràcies!

  ]]>
  Fri, 03 Apr 2020 16:02:33 +0200 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/232/campanya-solidaria-de-donacions-covid-19 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/232
  Campanya solidària de recaptació de mascaretes amb Unió Empresarial COVID-19 MASCARETES SOLIDÀRIES
  CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECAPTACIÓ DE MASCARETES

  Des de la Unió Empresarial (UEI) s’ha posat en marxa avui, dia 17 de març de 2020, la campanya solidària anomenada “Mascaretes Solidàries”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la donació de mascaretes homologades a diferents hospitals del territori, degut a la gran escassetat d’aquest material.

  Aquesta campanya neix fruit de les relacions institucionals que té la UEI amb la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, i que degut a la situació excepcional amb la crisi del coronavirus es necessiten mascaretes urgentment.

  La Unió Empresarial ha comunicat als seus associats/des aquesta necessitat i la resposta ha estat immediata. Les empreses col·laboradores han donat més de 1.500 mascaretes en poc menys d’una hora. Aquesta campanya té previst estar activa com a mínim dues setmanes –fins el dia 27 de març–. El material que es rebi per part dels empresaris, autònoms o particulars, s’anirà enviant periòdicament i de manera continuada als hospitals del territori que més ho necessitin.

  La recaptació d’aquestes mascaretes es farà a la seu de la Unió Empresarial, a l’Avinguda Europa, 21 de Granollers. L’horari de recollida serà de 9:00h a 13:00h del matí durant les dues properes setmanes.

  L’Hospital General de Granollers precisa de mascaretes i fa una crida per rebre altres materials també urgents:

  - Bates d’un sol ús, màniga llarga i tancades.
  - Bates impermeables màniga llarga.
  - Guants.

  ]]>
  Tue, 17 Mar 2020 18:34:35 +0100 http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/231/campanya-solidaria-de-recaptacio-de-mascaretes-amb-unio-empresarial http://www.fphag.cat/comunicacio/noticies/231