Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Informació per a l'usuari / Com visitar-se a consultes externes

Com visitar-se a consultes externes

Donem assistència a particulars, a mútues i entitats asseguradores i a la sanitat pública.

Si heu de venir per una primera visita us avisaran del dia i hora de citació per carta o per sms si en disposem del vostre número de telèfon mòbil. Si coneixeu que ens manca aquest número i esteu interessats en rebre la informació per aquest sistema ens el podeu facilitar per correu electrònic a: consultesexternes(ELIMINAR)(ELIMINAR)@(ELIMINAR)fhag.es indicant també nom, cognoms i DNI.

La gestió d’admissions de visites a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers està automatitzada. Quan arribeu a l’edifici de consultes externes cal que passeu el full de citació pel lector de codi de barres o introduïu la Targeta Sanitària Individual (TSI) per la ranura de la torre del gestor de cues per tal de confirmar la vostra arribada.

Tot seguit heu de recollir el tiquet que us indicarà la planta, el consultori i el vostre número de torn. Sereu avisats a través d’una pantalla lluminosa i amb una alerta sonora.

Per visites posteriors, no us oblideu de passar pel taulell de Programació de Visites quan sortiu de la consulta per tal que us donin hora per la propera visita.

Si heu de fer algun canvi en la visita o prova que tingueu programada ho podeu fer a través del correu electrònic consultesexternes(ELIMINAR)@fhag.es o al telèfon 93 842 50 12 de dilluns a dijous de 9 del matí a 7 de la tarda i els divendres de 9 del matí a 3 de la tarda. Durant l’estiu aquest servei només està disponible de 9 del matí a 3 de la tarda. Es important que comuniqueu els canvis o anul·lacions de visita amb suficient antelació per poder donar aquesta hora a una altra persona.

Que heu de portar

  • Full de citació de programació de visita
  • La Targeta Sanitària Individual (TSI) si heu de ser atesos pel Servei Català de la Salut
  • En cas que vingueu per mútua cal que aporteu la documentació estipulada segons el requeriment de la vostra entitat asseguradora
  • Si disposeu de proves complementàries d’interès per la vostra consulta us preguem les presenteu el dia de la visita.

Si teniu una prova o exploració complementària

Si la vostra visita es correspon a una prova o exploració complementària és important que seguiu totes les indicacions que us hagin donat. Si teniu algun dubte podeu fer la consulta a: consultesexternes(ELIMINAR)(ELIMINAR)@(ELIMINAR)fhag.es