Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Projecte

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) és una fundació privada sense ànim de lucre, governada per un Patronat i integrada al Sistema Sanitari Integral d'Utilització Pública de Catalunya (SISCAT). La Fundació, en els seus Estatuts, considera la docència com un dels pilars institucionals.

La FPHAG està acreditada per a formar metges especialistes pel sistema MIR des de l’any 1983.

L’any 1995 es va constituir formalment la Comissió de Docència Postgraduada d’acord amb el que mana l’Ordre ministerial de 22 de juny de 1995 per la qual es regulen les comissions de docència i l’avaluació dels especialistes en formació.

Actualment té 12 especialitats acreditades pel Ministeri de Sanitat Política Social i Igualtat (anestesiologia i reanimació, cirurgia general i de l’aparell digestiu, cirurgia ortopèdica i traumatologia, farmàcia hospitalària, geriatria, infermeria obstètrico-ginecològica (LLIRs), medicina intensiva, medicina interna, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, pediatria i radiodiagnòstic). D’altra banda, l'any 2014 es va acreditar la Unitat Docent Multiprofessional d’obstetrícia i ginecologia que forma especialistes metges d’obstetrícia i ginecologia i alhora infermeres matrones.

A més, la FPHAG participa en la formació hospitalària de metges especialistes en formació de medicina familiar i comunitària i de psiquiatria en combinació amb l’àrea docent de Gerència Territorial Metropolitana Nord i la Unitat Docent Benito Menni.

Així mateix, l’any 2008 la FPHAG va signar un acord amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) per a la formació dels estudiants de medicina, esdevenint Hospital Universitari. Aquest acord ens permet accedir més fàcilment als doctorats, a la docència i a la recerca universitària, situant-nos entre els grans centres hospitalaris de Catalunya.

Missió docent

La FPHAG és un hospital “formador”, que considera la docència, l'assistència i la recerca tres branques inseparables de la mateixa missió.

Formem especialistes en ciències de la salut en la majoria de camps.

Participem en la formació d'estudiants de Pregrau, Grau mig i superior, universitaris de Grau i Postgrau i oferim formació continuada tant a professionals interns com externs.

Visió docent

La FPHAG aposta per la qualitat de la formació, la innovació en metodologia i gestió de la docència, cercant l'excel·lència.
Volem que els professionals formats al nostre Centre siguin coneguts per la seva expertesa, els seus valors professionals i el seu compromís amb les persones.

Valors

  • Professionalitat
  • Compromís dels professionals amb la missió
  • Orientació a l’alumne / orientació al pacient